Beauty behandelingen

Wimper lifting

PMU lippen

Wimper extensies

Eye lines

PMU Wenkbrauwen

Vanaf €25,-

Wenkbrauwen 

Last van over geëpileerde wenkbrauwen, weinig haargroei, of gewoon geen zin om elke ochtend met uw oogpotlood in de weer te moeten. Met de permanente make-up technieken van Chuan Chom kan dit allemaal tot de verleden tijd behoren.

 

Tijdens de behandeling  

 

 

Vanaf €25,-

Eyelines

blablaba

 

Vanaf €25,-

Lips

Bla blabla

 

Eerste behandeling €50,-

Opvul behandeling* €25,-

Wimper extensies

Mooie volle wimpers zonder mascara te gebruiken?

Het kan met het gebruik van wimper extensies. Extensies zijn er in verschillende lengtes en worden aan uw bestaande wimpers vast gemaakt, hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooie volle oogopslag.

De wimperextensies worden bevestigd aan uw eigen wimpers met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft. Uw eigen wimpers worden hierdoor niet beschadigd. Doordat de extensies aan de basis dikker zijn en aan het uiteinde omhoog krullen ontstaat er een natuurlijke look.  

Uw eigen wimpers worden ongeveer 1 a 2 keer in de twee maanden vernieuwd. De levensduur van uw wimper extensies is hier volledig van afhankelijk. Voor een mooi en blijvend resultaat adviseren wij eens in de 3 tot 4 weken een opvul behandeling. Wanneer u uw originele extensies door ons heeft laten zetten hanteren wij hiervoor een gereduceerd tarief.

Vanaf €40,-

Wimper lifting

Mooie gekrulde wimpers zonder gebruik van extensies? Ook dit is mogelijk.

Tijdens een Wimper lifting behandeling worden uw eigen wimpers op een speciale manier gelift. Elk wimperhaartje wordt tijdens de lifting apart behandeld. Door deze behandeling wordt de  wimperkrultang overbodig. Wimper lifting is toepasbaar op alle type wimpers, op zowel korte als lange.

Uw  wimpers zullen door deze behandeling langer lijken waardoor u en wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Het effect van wimper lifting blijft 6 tot 8 weken zichtbaar en is bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

© 2018 by Chuan Chom Thai Wellness

  • Facebook Social Icon

Telefoon: 06-28557962

Email: info@chuanchom.nl

Reigerlaan 58, 2771TB Boskoop