top of page
massage

Vanaf €30,-

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen. Het doel van deze massage is het tot rust komen van zowel lichaam als geest.

De ontspanningsmassage is in een zachte variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager dan bij een traditionele of sport massage.

Tijdens de massage zal naar keuze gebruikt gemaakt worden van aromatische of niet ruikende oliën.

Na de massage is er een mogelijkheid om te douchen, en nog even te ontspannen en iets te drinken.

Rug massage

Vanaf €30,-

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran(antieke massage stijl), is een van 's werelds oudste geneesmethoden. 

 

Thaise massage kan zowel lichamelijke als psychische klachten verhelpen en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.

Tijdens een massage zult u in diverse yoga-posities gebracht worden, en worden uw spieren gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is.  De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Tijdens de massage zal naar keuze wel of geen gebruikt gemaakt worden van  oliën.

Na de massage is er een mogelijkheid om te douchen, en nog even te ontspannen en iets te drinken.

Sportmassage op been

Vanaf €30,-

Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Betere doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd, hierdoor wordt herstel bevorderd en blessures voorkomen.

Vooraf zullen we met u bespreken waar u behoefte aan heeft, wat u wilt bereiken, en of er eventuele klacht zijn.

Tijdens een sportmassage wordt u stevig gemasseerd, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit de spieren worden gehaald. De massage zal daardoor niet altijd prettig aanvoelen. Samen met u zullen we de grens opzoeken tussen effectief en aangenaam.

Een sportmassage is niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning, omdat de massage vrij intensief is bestaat er kans op overbelasting van de spieren.

Na de massage is er mogelijkheid om te douchen en daarna rustig bij te komen en iets te drinken.

shutterstock_73685602.jpg

Vanaf €60,-

Hot stone massage

Bij een hot stone massage zult u gemasseerd worden met verwarmde basalt stenen en olie. Het gebruik van hot stones zorgt ervoor dat de warmte diep doordringt in de spieren, dit verlicht de spanningen in de spieren en geeft naderhand extra energie.

Voor de massage worden speciale afgeronde basaltstenen gebruikt die worden verwarmd tot zo’n 45 graden Celsius. Basalt is een vulkanisch gesteente dat door zijn hoge dichtheid is staat is warmte lang vast te houden. Dit zorgt ervoor dat tijdens oplegging de warmte lang de tijd heeft om door te dringen tot de onderliggende spieren.

Tijdens het opleggen van de stenen zult u met olie gemasseerd worden om

optimale ontspanning van uw lichaam te bevorderen.

Na de massage is er mogelijkheid om te douchen en daarna rustig bij te komen en iets te drinken.

reflexologie

Vanaf €30,-

Voetmassage / Reflex massage 

Hebben uw voeten het de laatste tijd zwaar te voorduren gehad, of heeft u specifieke klachten? Tijdens een voetmassage brengen wij u volledig tot rust.

Wanneer u specifieke klachten heeft passen wij de massage hier op aan, zodat dit deel van uw lichaam via uw voeten wordt gestimuleerd.

voorafgaand aan de behandeling zullen uw voeten worden opgewarmd in een voetbad, om optimaal tot rust te komen.

Na de massage is er mogelijkheid om teven rustig bij te komen en iets te drinken met wat fruit of een klein hapje.

 

Rug massage

Vanaf €30,-

Hoofd / schoudermassage

Last van langdurige vermoeidheid of hoofdpijn? de oorzaak kan liggen in een slechte doorbloedig of vaste spieren in uw nek of schouders.

 

Tijdens een hoofd / schouder massage worden uw spieren grondig los gekneed waardoor de doorbloeding wordt bevorderd. Ook zullen uw hoofd en nek worden gemasseerd.

Na de massage is er mogelijkheid om teven rustig bij te komen en iets te drinken met wat fruit of een klein hapje.

bottom of page